Traxxas

traxxas-logoTraxxas is een van de grootste en beste fabrikanten voor afstand bestuurbare auto’s en produceert tientallen modellen waarvan veel elektro  auto’s , maar ook voor een nitro auto kun je bij Traxxas terecht.

Voor iedereen de geschikte modelautoTraxxas-VXL-models
Traxxas maakt RC auto’s voor zowel beginners auto’s als gevorderde modellen. De auto’s rijden met snelheden tussen de 50 en  160Km/h en zijn zeer stevig gebouwd. In ieder prijscategorie is wel een geschikt model beschikbaar waardoor eigenlijk iedereen een Traxxas auto kan kopen.

Traxxas onderdelen
Hoewel de traxxas auto’s de sterkste afstandbestuurbare auto’s op de wereld zijn, kan het altijd gebeuren dat je schade rijdt. Vaak is er niet veel aan de hand, want onderdelen zijn makkelijk en snel verkrijgbaar bij de meeste modelbouwwinkels en zijn gemiddeld 50% goedkoper dan de meeste andere merken!

Service, Garantie en Support
De service op je auto is formidabel te noemen. Het merk wordt wereldwijd goed vertegenwoordigd en heeft dealers over de hele wereld.
Voor vragen en/of opmerkingen over je RC auto of het rijden ermee kun je zelf direct contact opnemen met Traxxas zodat al je vragen goed en snel behandeld worden.
Traxxas heeft véél vertrouwen in haar producten en geeft daarom levenslange garantie op de elektronica, wat redelijk uniek is!

Traxxas