Kyosho

kyosho

kyosho

Kyosho is opgericht in 1963 door Hisashi Suzuki en produceert die tijd vele soorten modelbouw producten. Kyosho is een wereldwijd gerenommeerd merk voor RC Helicopters, Afstand Bestuurbare auto’s (zowel nitro auto’s als electro aangedreven), RC Boten en RC Vliegtuigen. De producten hebben een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Enkele bekend Producten

Mini-Z serie

Kyosho Mini-Z

Kyosho Mini-Z

De Kyosho Mini-Z serie is populair geworden omdat het de eerste micro rc auto was die bijzonder goed reden. Inmiddels is de mini-z serie zeer uitgebreid en worden wereldwijd races georganiseerd. Er zijn voor de mini-z series tientallen verschillende body’s en upgrade parts te koop zodat je nooit uitgekeken raakt.

 

Inferno serie – Ready to Run Afstand bestuurbare auto’s
De Inferno serie is zonder twijfel de bekendste afstand bestuurbare auto serie. Kyosho voldoet met de 1:8 Inferno serie aan de grote vraag van Ready to Run (rtr) radiografische auto’s. In de Inferno serie is voor iedere modelauto liefhebber wel een geschikt exemplaar te vinden. Deze serie is zo populair dat we zelfs een aparte Inferno pagina hebben geschreven!

Bestuurbare auto, rc boot, modelvliegtuig of onderdelen kopen? Kijk snel voor de beste aanbieding!

RC Auto's