Benzine Auto

benzine-auto

Benzine Auto

Benzine auto’s roken, stinken, maken veel herrie en rijden super snel, dat maakt het zo onwijs mooi om mee te rijden. Een afstand bestuurbare benzine auto staat dan ook bij elke jongen op zijn verlanglijst.

Een radiografisch bestuurbare benzine auto rijd op 2-takt mengsmering, net als een brommer, is meestal rond schaal 1:5 (ca 80cm, 5kg) en voorzien van een benzine motor van rond de 25cc-30cc. Daarmee is de auto erg krachtig en kan deze snelheden tot wel 80Km/h halen.

benzine-auto-monstertruck

Monstertruck met Benzine Motor

Een 2-takt afstand bestuurbare auto met een benzinemotor kun je niet verwarren met een Nitro auto. Een nitro auto rijdt op veel duurdere methanol brandstof en heeft meestal een hoogtoerige motor van kleiner formaat.

Een benzine motor is erg makkelijk af te stellen en de levensduur erg lang. Met een volle tank kan tot wel 45 minuten gereden worden. Dankzij de trekstarter zijn er buiten tankfles en jerrycan niet veel andere gereedschappen nodig om de auto te kunnen starten. Dankzij het grote formaat zijn de 1:5 benzine auto’s zeer robuust en kunnen zeker tegen een stootje!

Je koopt tegenwoordig al een complete ready to run benzine auto inclusief zender en andere toebehoren voor nog geen € 650.00.

Benzine Auto Offroad

Offroad Auto op Benzine

RC Auto's